Lær om WordPress udvikling

Der er to typer mennesker, der beslutter at blive involveret i WordPress udvikling.

Den første type mennesker er dem, der allerede er udviklere på den ene eller anden måde og vælger at lære mere om WordPress. Den anden type mennesker er dem, der ikke har nogen reel kodnings erfaring, men har brug for for at ændre noget, de ikke kan lide på deres wordpress hjemmeside.

WordPress er et fremragende CMS til at lære mere om udvikling, det er specielt velegnet til hvis du skal bruge tilføjelser senere hen til din wordpress hjemmeside, gennem såkaldte WordPress plugins. Det fungerer især godt som et læringsværktøj for nye udviklere af flere grunde.

Hvilket kodesprog anvendes til WordPress?

Der er flere forskellige kodesprog, der skal læres for at få mest muligt ud af WordPress udviklingen. I sin kerne er WordPress bygget på et af de mest almindelige programmeringssprog på nettet, PHP. WordPress bruger også en enorm mængde HTML, CSS og en lille smule Javascript til forskellige aspekter.

Der er andre kodesprog og standarder involveret (dvs. XML og MySQL), men du behøver ikke rigtig at lære for meget om dem i begyndelsen af ​​din udviklingsrejse.

De tre kerne sprog, som du har brug for at lære for at blive WordPress udvikler (i faldende rækkefølge af vanskeligheder og nødvendighed) er PHP, CSS og HTML.

PHP kodning

PHP styrer, hvordan alt i WordPress interagerer inden i (backend), og hvordan det forbindes med MySQL-databasen. Det kan bruges til at oprette nogle fantastiske funktioner og er det vigtigste, der skal læres for at kunne bruge WordPress optimalt.

CSS kodning

Det næste vigtigste aspekt at lære er CSS kodning. Med CSS kan du ændre udseende på alt på hjemmesiden du dit websted. Det er sådan, du adskiller dit websted fra alle de andre derude på nettet. Det kan være ekstremt vanskeligt at mestre og vil kræve en hel del studier for at få mest muligt ud af det.

HTML kodning

HTML er strukturen, som funktionerne oprettet i PHP og stylingen defineret af CSS er bygget op omkring. Det er det nemmeste at sprog at lære, men ekstremt vigtigt i oprettelsen af ​​et velbygget websted.

Javascript er det fjerde sprog, som du kan lære at bruge med WordPress. Det er ikke en, du bliver nødt til at bekymre dig om i begyndelsen af ​​din rejse til WordPress udvikling, men det er værd at undersøge, når du først er tilpas med de andre tre.

Områder at udforske i WordPress udvikling

Der er tre hovedområder at gå, hvis du er interesseret i at lære om WordPress udvikling.

Tema udvikling (Theme Development) 

WordPress Tema udvikling er den mest almindelige form for WordPress udvikling. De fleste WordPress udviklere begynder deres læringsproces med WordPress temaer. Uanset om du har et tema, der skal tilpasses af en eller anden grund, eller du beslutter at oprette dit eget tema, er dette et fremragende sted at begynde i processen.

WordPress tema udvikling involverer alle tre af kernens udviklingssprog, og du lærer, hvordan WordPress integreres med alle dens mange aspekter. Det kommer med den ekstra bonus ved at give dig mulighed for at se koden for andre temaer og lære, hvordan de er sammensat.

Oprettelse af et tema fra bunden af ​​er en fremragende metode til at lære alle aspekter af WordPress.

Udvikling af plugin

Det at lave et plugin er normalt ikke noget der laves af personer som laves af personer der begynder at kode, det er nemt at lave et plugin med simple funktion, men så snart det bliver mere avanceret bliver det mere indviklet, PHP er kendt for at koder bliver rigtig lange. Der er alt for meget, der kan gå galt med et dårligt skrevet plugin lavet af begyndere.

De, der har tidligere PHP viden og søger at løse et bestemt problem, de oplever med WordPress, er mere tilbøjelige til at følge denne sti fra starten. Den førende faktor inden for plugin udvikling er, at du kun er begrænset af din fantasi.

Du kan ændre en standard WordPress installation til praktisk talt alt med gode plugins. Eksempler på plugins, der i øjeblikket er tilgængelige, inkluderer forums, sociale netværk, medlems hjemmesider og mange andre ting, alle kan installeres med blot et enkelt klik, det gør WordPress til et af de mest eftertragtede CMS i verden.

Udvikling af kerne softwaren

At blive involveret i kerne softwareudvikling til WordPress kræver en solid viden og erfaring. Dette er ikke noget, der bør forsøges af dem uden tidligere PHP erfaring, du kan ved at lave en lille fejl få hele din hjemmeside til ikke at virke som fx ved at glemme at lave en lukke bracket. (lukke koden)

Læringskilder

Selvom WordPress udvikling kan blive vanskeligt, er der et enormt antal ressourcer /midler  på nettet, der kan hjælpe dig med ethvert problem, du står overfor.

Chancerne er, at hvis du sidder fast på noget, er løsningen allerede tilgængelig ved blot at Google dit problem. Her skal du begynde at kigge efter en løsning.

Codex

WordPress Codex bør være det første stop for eventuelle udviklings spørgsmål.

Det er en fantastisk ressource, der detaljerer alle funktioner og koder i WordPress softwaren. Det inkluderer mange artikler og tutorials til at komme i gang med WordPress og er uden tvivl den ultimative ressource om emnet.

Tutorials

Der er et stort udvalg af tutorials på internettet for at komme i gang med WordPress udvikling. Vi har masser af dem her på vores WordPress Blog. Der er adskillige gratis tutorials tilgængelige for dig at studere, men der er også flere premium-kurser og tutorials, du kan bruge (.

Ud over tutorials til at lære om generel udvikling, er der også et vilkårligt antal specifikke tutorials, som vil lære dig at bære ud af forskellige opgaver. En hurtig Google-søgning giver dig masser med læsemateriale i dage.

Forums

Der er et antal fora, der er specifikt beregnet til udviklere. Ikke alle af dem er værd at læse regelmæssigt, men de er et ideelt sted at stille spørgsmål til problemer, du har Ikke alle de svar, du modtager, vil være umagen værd, men de kan være hurtige og nyttige steder at besvare specifikke spørgsmål.

Der er WordPress specifikke forum, eller generelle udvikler forum’er som Stack Overflow, som du kan undersøge. Det er værd at tage tid til at finde et forum der passer dig og der kan du stille spørgsmål til de mere erfarne brugere.

Deltagelse i

WordPress samfundet er et levende og aktivt sted, hvor du kan lære alt, hvad der er at vide om softwaren. Det er ikke blot fyldt med kodere. WordPress samfundet inkluderer designere, oversættere, dokumentations forfattere og mange andre typer mennesker, som alle kan give dig et andet perspektiv på dine udviklings forespørgsler som opstår i processen.

Der er mange måder at engagere sig i WordPress samfundet. Du kan bruge beta-softwareversionerne og levere feedback. Du kan tale med de nuværende plugin udviklere og bruge dine kodnings evner eller hjælpe med at teste og fejlfinde nye udgivelser.

Der er en fantastisk artikel i Codex om at bidrage til WordPress, og hvis du ønsker at blive involveret, er det værd at læse. Hvis du tænker kreativt, vil der være en måde at give tilbage til samfundet.

Konklusion

At lære om WordPress udvikling er en vanskelig og tidskrævende opgave, men kan være yderst givende. Hvis du tager dig tid til at lære WordPress, kan du begynde at forme din WordPress hjemmeside på rigtig mange måder, kun fantasien sætter grænse for de applikationer som kan bygges med WordPress udvikling.

Uanset om du udvikler dine egne temaer, udvikler et plugin til WordPress arkivet eller bliver meget involveret i den fremtidige udvikling af kerne softwaren, dykning og involvering i WordPress samfundet på en eller anden måde vil hjælpe dig med at skride så meget hurtigere frem.

Hvis du ønsker at få en udvikler til at se på din wordpress opgave, så kan du kontakte Web SEO, som tilbyder WordPress udvikling til en fair pris.

Leave a Reply