Lær mere om UPS

Lær mere om UPS: Et af verdens førende distributionsselskaber

 

På det globale marked er der flere store distributionsfirmaer. Et af de absolut største af slagsen er UPS, der sidder på en rigtig stor del af markedet. Det er et firma med amerikansk baggrund, men som har opnået stor international succes. Det betyder blandt andet, at du kan sende og modtage pakker med UPS i Danmark.

 

Selve baggrunden

 

UPS blev grundlagt i 1907 i USA. I begyndelsen leverede man til fods, men siden er der sket meget. I skrivende stund har UPS en stor flybase, der gør at de kan levere forsendelser hele kloden rundt. Derudover dækker de et hav af lande, hvor de kendte UPS-biler ofte fremtræder. Blandt andet i Danmark, hvor vi jo ser dem jævnligt.

 

Ser vi på alle distributionsselskaber i verden er UPS et af de absolut største. Sammen med FedEx og DHL nævnes UPS stort set altid som en af de mest fremtrædende. Og det er der god grund til: UPS tilbyder næsten alle former for løsninger og har igennem hele deres 111-årige historie haft stor succes med deres arbejde.

 

Modtag og send selv pakker med UPS DANMARK

 

UPS er også fremtrædende på det danske marked, hvor de normalt nævnes som UPS Danmark. Selvom vi i Danmark er fint dækket af selskaber som PostNord, GLS, DAO, m.fl., så er der ingen tvivl om, at der er plads til UPS.

 

Særligt ved internationale forsendelser er det smart at benytte UPS. De har nogle af de bedste takster ved pakker til udlandet, og det er faktisk nemt og fleksibelt. Desuden samarbejder UPS med flere store internationale webshops. Derfor er der gode chancer for, at du modtager en pakke fra UPS, hvis du regelmæssigt handler internationalt.

 

UPS er altså et solidt valg, når det kommer til at sende og modtage pakker. Pris er som regel i orden, og fleksibiliteten er normalt det samme. Læg dertil deres smarte sporingssytem oveni handlen, også ligner UPS en af de absolut bedste distrubutionsmuligheder, som vi har til rådighed.

Leave a Reply